Werkplaats

Onderhoud & Service

Onze werkplaats is voorzien van moderne apparatuur en gereedschappen. Wij hebben niets te verbergen en hebben daarom ook een open werkplaats. Uw tweewieler heeft ook reparaties en onderhoud nodig, net zoals een auto. Wij geven dan ook een zomerbeurt en/of winterbeurt aan uw fiets of scooter! Wilt u even langskomen om uw fiets af te stellen op uw lichaamslengte en/of voorkeur? Ook daarvoor kunt u gerust even langskomen.
De meeste reparaties zijn dezelfde dag nog klaar. Onze werkwijze is van topkwaliteit vanwege de prijskwaliteitverhouding. We proberen zo snel mogelijk te handelen, zodat u tevreden de deur uit kan gaan met uw tweewieler. Bij kleinere reparaties kunt u even wachten bij ons in de zaak onder het genot van een kopje koffie. Bel of mail even voor een afspraak, dan zorgen wij dat uw tweewieler rijklaar staat voor u!

Bossers Tweewielers zorgt bij iedere nieuwe fiets of scooter die u bij ons koopt voor een onderhoud en service kaart. Zo kunt u zorgeloos genieten van uw nieuwe tweewieler. Wilt u een proefrit maken? Dat kan! Als u wilt, kunt u zelfs thuis een stukje rijden. Neem hiervoor even contact met ons op om een afspraak te maken.

Onderhoud aan alle merken fietsen

90% klaar in een dag

Haal en breng service
Tools, instrument for repairing bike on the wooden background outdoor wheel. Bicycle repair.