Over ons

Eigenaar

Pedro bossers

Ik ben Pedro Bossers, uw tweewielerspecialist in Prinsenbeek. Ik heb van mijn hobby mijn passie gemaakt. Uit liefde voor het vak én de techniek ben ik trotse eigenaar van Bossers Tweewielers. Ik heb onder andere de opleiding bromfietstechnicus en fietstechnicus afgerond en heb al jaren ervaring in het onderhouden van tweewielers. Service en garantie zijn twee termen die verbonden zijn aan Bossers Tweewielers.

Ik ben uw tweewielerspecialist omdat ik handel uit eigen ervaring. Heeft u een vraag of wens, zoekt u een tweewieler of wilt u persoonlijk advies? Twijfel dan niet om mij te contacteren of even binnen te lopen bij ons in Prinsenbeek. Persoonlijk en direct contact is mijn drijfveer achter Bossers Tweewielers en dat zal het altijd blijven.

Meer dan
0
Jaar ervaring
eERSTE FIETS TECHNICUS

John Ossenblok

Sinds 1 december 2023 sta ik samen met Pedro bossers in de winkel. Met mijn 12 jaar ervaring werk ik met zorg en plezier aan uw tweewieler. Ik ben 5 dagen per  week in de winkel te vinden. Verkoop, Reparatie of aftersales ik ben van alle markten thuis.

Meer dan
0
Jaar ervaring
haal- en brengservice

Corné Bossers

Corné verleent de haal- en brengservice van Bossers Tweewielers. Corné is uw vertrouwde partner wanneer het gaat om uw vervoer van uw tweewieler. Al vijf jaar rijdt Corné tweewielers van en naar onze tweewielerzaak.

Staat
0 /7
Paraat